Aftenmenu

MENU

Forretter 

Burrata med auberginekage – 145 

Fiskesuppe – 160 

Stegt salsiccia med napolitansk kål – 155 

Antipasti al tagliere – 175 pr. person 

– udvalg af italienske forretter min. 2 personer 

Pasta & Risotto 

Mors pasta med salsiccia og svampe – 185 

Calamarata med kalveragout – 195 

Spaghetti med tomat, oliven, kapers og blæksprutte – 195 

Risotto med græskar og gorgonzola creme – 185 

Hovedretter 

Osso buco med polenta – 285 

Kalvemørbrad med skovsvampe 295 

Guldbras med porrer og kartofler – 275 

Tun med rødløgscreme og jordskokkechips – 345 

Desserter 

Chokolade- og pistacie cannoli – 95 

Cheesecake med passionsfrugt – 115 

Citron Drøm – 115

Antipasti al tagliere – 175 pr. person 


For at give dig en autentisk italiensk oplevelse har vi sammensat disse tre menuer for dig!

SUD

Antipasti al tagliere udvalg af Italienske forretter

Vælg mellem pastaretter

Chokolade- og pistacie cannoli

+ 20 kr. hvis du vil udskifte din dessert

375 kr

NORD

Antipasti al tagliere udvalg af Italienske forretter

Vælg mellem fisk eller kød

+ 50 kr. hvis du vil vælger tun

Chokolade- og pistacie cannoli

+ 20 kr. hvis du vil udskifte din dessert

475 kr

4 PORTATE

Antipasti al tagliere udvalg af Italienske forretter

Mors pasta

Vælg mellem dagens fisk eller kød

Chokolade- og pistacie cannoli

+ 20 kr. hvis du vil udskifte din dessert

525 kr

Stemningen er hyggelig og uformel med masser af energi. Her får du italiensk mad, som mamma ville tilberede det. Brødrene Andrea og Pachi laver autentisk antipasti, pasta, secondo og dolce, serveret enkelt og med masser af smag, som deres mor serverede det for dem i Italien.

Mest kendte er de for deres antipasti bræt med et udvalg af italienske specialiteter.

Godt håndværk og stærke køkkentraditioner  er afgørende, for at alle  måltider bliver en autentisk italiensk oplevelse, der stimulerer sanserne.

Men, det er ikke kun smagsløgene, vi mener. Vores mad skal dufte himmelsk, og vores øjne skal forkæles med farverige kombinationer af sæsonbestemte ingredienser. Det er vores mål, hver gang vi serverer mad til vores gæster.

Det italienske køkken er mangfoldigt, og maden på Trattoria SUD er ingen undtagelse.

SUD betyder syd på italiensk er et trattoria med en autentisk italiensk stemning i en varm og rustik atmosfære.

Vores team har rødder fra Gaeta, en lille by tæt på Napoli i det sydlige Italien. Du vil opleve det gamle italienske køkken, som er blevet moderniseret af de to visionære og lidenskabelige brødre. Når italienerne besøger et os, forventer de et hurtigt og ærligt måltid med gode råvarer og masser af vin og limoncello. 


Andrea & Pachi.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side, så accepterer du brugen af cookies.