Aftenmenu

MENU

Forretter
Burrata med pesto på fresella-brød og tomat – 140
Vitello tonnato – 145
Friteret calamari og rejer – 155
Antipasti al tagliere – 165 pr.person 
udvalg af italienske forretter min. 2 personer

Pasta
Calamarata pasta med napolitansk ragu’ – 185
Risotto med Karl Johan svampe og taleggio – 185
Linguine med venusmuslinger – 195
Ravioli med ricotta og asparges – 245

Hovedretter
Torsk med ærtecreme – 295 Aromatisk laks med citronsauce – 295
Kalvemørbrad med skovsvampe – 295
Ribeye med gorgonzola creme – 345

Dessert
Panna cotta med jordbær og mynte 95
Tiramisu 115
Citron drøm 115 


For at give dig en autentisk italiensk oplevelse har vi sammensat disse tre menuer for dig!

SUD

Antipasti al tagliere udvalg af Italienske forretter

Vælg mellem pastaretter
+ 50 kr. hvis du vil vælger ravioli

Panna cotta med jordbær og mynte 

+ 20 kr. hvis du vil udskifte din dessert

375 kr

NORD

Antipasti al tagliere udvalg af Italienske forretter

Vælg mellem fisk eller kød

+ 50 kr. hvis du vil vælger ribeye

Panna cotta med jordbær og mynte

+ 20 kr. hvis du vil udskifte din dessert

475 kr

4 PORTATE

Antipasti al tagliere udvalg af Italienske forretter

Mors pasta

Vælg mellem dagens fisk eller kød

Panna cotta med jordbær og mynte

+ 20 kr. hvis du vil udskifte din dessert

525 kr

Stemningen er hyggelig og uformel med masser af energi. Her får du italiensk mad, som mamma ville tilberede det. Brødrene Andrea og Pachi laver autentisk antipasti, pasta, secondo og dolce, serveret enkelt og med masser af smag, som deres mor serverede det for dem i Italien.

Mest kendte er de for deres antipasti bræt med et udvalg af italienske specialiteter.

Godt håndværk og stærke køkkentraditioner  er afgørende, for at alle  måltider bliver en autentisk italiensk oplevelse, der stimulerer sanserne.

Men, det er ikke kun smagsløgene, vi mener. Vores mad skal dufte himmelsk, og vores øjne skal forkæles med farverige kombinationer af sæsonbestemte ingredienser. Det er vores mål, hver gang vi serverer mad til vores gæster.

Det italienske køkken er mangfoldigt, og maden på Trattoria SUD er ingen undtagelse.

SUD betyder syd på italiensk er et trattoria med en autentisk italiensk stemning i en varm og rustik atmosfære.

Vores team har rødder fra Gaeta, en lille by tæt på Napoli i det sydlige Italien. Du vil opleve det gamle italienske køkken, som er blevet moderniseret af de to visionære og lidenskabelige brødre. Når italienerne besøger et os, forventer de et hurtigt og ærligt måltid med gode råvarer og masser af vin og limoncello. 


Andrea & Pachi.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side, så accepterer du brugen af cookies.