Aftenmenu

MENU

Forretter

Burrata med Kejserhatte og trøffelmayo 130

Torsk i tempura med friarielli creme 145

Svinekæber i Marsala sauce 145

Antipasti al tagliere 165 pr. person

– udvalg af italienske forretter min. 2 personer

 

Pasta

Mors Pasta med salsiccia og skovsvampe 160

Calamarata med kalveragout à la genovese 170

Risotto alt godt fra havet 195

Tagliatelle med frisk trøffel 250

 

Hovedretter

kød / fisk servers med kartofler og grønt

Kalvemørbrad med skovsvampe 295

Lammeskank med kartoffelcreme 295

Kulmule med græskarcreme 275

Pandestegt Søtunge 350

 

Dessert

Skovbær Panna Cotta 95

Citrondrøm 115

Chokolade Tortino 115


For at give dig en autentisk italiensk oplevelse har vi sammensat disse tre menuer for dig!

SUD

Antipasti al tagliere udvalg af Italienske forretter

Vælg mellem vores pastaretter

+ 50 kr. hvis du vil udskifte til trøffelpasta

Skovbær Panna Cotta

+ 20 kr. hvis du vil udskifte din dessert

375 kr

NORD

Antipasti al tagliere udvalg af Italienske forretter

Vælg mellem fisk eller kød

+ 50 kr. hvis du vil udskifte til søtunge

Skovbær Panna Cotta

+ 20 kr. hvis du vil udskifte din dessert

475 kr

4 PORTATE

Antipasti al tagliere udvalg af Italienske forretter

Mors pasta

Vælg mellem dagens fisk eller kød

Skovbær Panna Cotta

+ 20 kr. hvis du vil udskifte din dessert

525 kr

Stemningen er hyggelig og uformel med masser af energi. Her får du italiensk mad, som mamma ville tilberede det. Brødrene Andrea og Pachi laver autentisk antipasti, pasta, secondo og dolce, serveret enkelt og med masser af smag, som deres mor serverede det for dem i Italien.

Mest kendte er de for deres antipasti bræt med et udvalg af italienske specialiteter.

Godt håndværk og stærke køkkentraditioner  er afgørende, for at alle  måltider bliver en autentisk italiensk oplevelse, der stimulerer sanserne.

Men, det er ikke kun smagsløgene, vi mener. Vores mad skal dufte himmelsk, og vores øjne skal forkæles med farverige kombinationer af sæsonbestemte ingredienser. Det er vores mål, hver gang vi serverer mad til vores gæster.

Det italienske køkken er mangfoldigt, og maden på Trattoria SUD er ingen undtagelse.

SUD betyder syd på italiensk er et trattoria med en autentisk italiensk stemning i en varm og rustik atmosfære.

Vores team har rødder fra Gaeta, en lille by tæt på Napoli i det sydlige Italien. Du vil opleve det gamle italienske køkken, som er blevet moderniseret af de to visionære og lidenskabelige brødre. Når italienerne besøger et os, forventer de et hurtigt og ærligt måltid med gode råvarer og masser af vin og limoncello. 


Andrea & Pachi.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side, så accepterer du brugen af cookies.