Aftenmenu

MENU

Forretter

Dampede blå og venus muslinger i hvidvin 115

Burrata med porrecreme 115

Okse julienne stegt i hvidløg og hvidvin 115

Antipasti al tagliere 165 pr. person

– udvalg af italienske forretter min. 2 personer

Pasta

Torchietti med napolitansk ragout 150

Mors Pasta med salsiccia og skovsvampe 150

Gnocchi, venus muslinger og squash 175

Ravioli med aubergine, ricotta og tomat 185

Safranrisotto med kæmpereje carpaccio 225

Hovedretter

kød / fisk servers med kartofler og grønt

Kalvemørbrad med skovsvampe 275

Kulmule med grønærtecreme 285

Suppe med alt godt fra havet 295

300g Ribeye med rødvinssauce 375

Dessert

Tiramisù 95

Trifli a la Sud 115

Babba cheesecake 115


For at give dig en autentisk italiensk oplevelse har vi sammensat disse tre menuer for dig!

SUD

Antipasti al tagliere
– udvalg af Italienske forretter

Vælg mellem vores pastaretter

Tiramisu

350 kr

 

+ 50 kr. hvis du vil udskifte risotto

+ 20 kr. hvis du vil udskifte din dessert

NORD

Antipasti al tagliere udvalg af Italienske forretter

Vælg mellem fisk eller kød

Tiramisu

450 kr

 

+ 50 kr. hvis du vælger ribeye

+ 20 kr. hvis du vil udskifte din dessert

4 PORTATE

Antipasti al tagliere udvalg af Italienske forretter

Mors pasta

Vælg mellem dagens fisk eller kød

Tiramisu

495 kr

 

+ 20 kr. hvis du vil udskifte din dessert

Stemningen er hyggelig og uformel med masser af energi. Her får du italiensk mad, som mamma ville tilberede det. Brødrene Andrea og Pachi laver autentisk antipasti, pasta, secondo og dolce, serveret enkelt og med masser af smag, som deres mor serverede det for dem i Italien.

Mest kendte er de for deres antipasti bræt med et udvalg af italienske specialiteter.

Godt håndværk og stærke køkkentraditioner  er afgørende, for at alle  måltider bliver en autentisk italiensk oplevelse, der stimulerer sanserne.

Men, det er ikke kun smagsløgene, vi mener. Vores mad skal dufte himmelsk, og vores øjne skal forkæles med farverige kombinationer af sæsonbestemte ingredienser. Det er vores mål, hver gang vi serverer mad til vores gæster.

Det italienske køkken er mangfoldigt, og maden på Trattoria SUD er ingen undtagelse.

SUD betyder syd på italiensk er et trattoria med en autentisk italiensk stemning i en varm og rustik atmosfære.

Vores team har rødder fra Gaeta, en lille by tæt på Napoli i det sydlige Italien. Du vil opleve det gamle italienske køkken, som er blevet moderniseret af de to visionære og lidenskabelige brødre. Når italienerne besøger et os, forventer de et hurtigt og ærligt måltid med gode råvarer og masser af vin og limoncello. 


Andrea & Pachi.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side, så accepterer du brugen af cookies.