Aftenmenu
MENU
Forretter
Burrata med auberginekage – 145
Fiskesuppe – 160
Stegt salsiccia med napolitansk kål – 155
Antipasti al tagliere – 175 pr. person
– udvalg af italienske forretter min. 2 personer
Pasta & Risotto
Mors pasta med salsiccia og svampe – 185
Calamarata med kalveragout – 195
Spaghetti med tomat, oliven, kapers og blæksprutte – 195
Risotto med græskar og gorgonzola creme – 185
Hovedretter
Osso buco med polenta – 285
Kalvemørbrad med skovsvampe 295
Guldbras med porrer og kartofler – 275
Tun med rødløgscreme og jordskokkechips – 345
Desserter
Chokolade- og pistacie cannoli – 95
Cheesecake med passionsfrugt – 115
Citron Drøm – 115
Antipasti al tagliere – 175 pr. person
For at give dig en autentisk italiensk oplevelse har vi sammensat disse tre menuer for dig!
SUD
Antipasti al tagliere udvalg af Italienske forretter
Vælg mellem pastaretter
Chokolade- og pistacie cannoli
+ 20 kr. hvis du vil udskifte din dessert
375 kr
NORD
Antipasti al tagliere udvalg af Italienske forretter
Vælg mellem fisk eller kød
+ 50 kr. hvis du vil vælger tun
Chokolade- og pistacie cannoli
+ 20 kr. hvis du vil udskifte din dessert
475 kr
4 PORTATE
Antipasti al tagliere udvalg af Italienske forretter
Mors pasta
Vælg mellem dagens fisk eller kød
Chokolade- og pistacie cannoli
+ 20 kr. hvis du vil udskifte din dessert
525 kr
Stemningen er hyggelig og uformel med masser af energi. Her får du italiensk mad, som mamma ville tilberede det. Brødrene Andrea og Pachi laver autentisk antipasti, pasta, secondo og dolce, serveret enkelt og med masser af smag, som deres mor serverede det for dem i Italien.
Mest kendte er de for deres antipasti bræt med et udvalg af italienske specialiteter.
Godt håndværk og stærke køkkentraditioner er afgørende, for at alle måltider bliver en autentisk italiensk oplevelse, der stimulerer sanserne.
Men, det er ikke kun smagsløgene, vi mener. Vores mad skal dufte himmelsk, og vores øjne skal forkæles med farverige kombinationer af sæsonbestemte ingredienser. Det er vores mål, hver gang vi serverer mad til vores gæster.
Det italienske køkken er mangfoldigt, og maden på Trattoria SUD er ingen undtagelse.
SUD betyder syd på italiensk er et trattoria med en autentisk italiensk stemning i en varm og rustik atmosfære.
Vores team har rødder fra Gaeta, en lille by tæt på Napoli i det sydlige Italien. Du vil opleve det gamle italienske køkken, som er blevet moderniseret af de to visionære og lidenskabelige brødre. Når italienerne besøger et os, forventer de et hurtigt og ærligt måltid med gode råvarer og masser af vin og limoncello.
Andrea & Pachi.