fbpx
UGENS TAKEAWAY MENU
 

4 Retter

FORRET
Salsiccia i tomat (italiensk pølse)
Polenta med taleggio fondue ost (v)
Arrostichini grill spyd
Kæmperejer i hvidvinssauce
Crostini med aubergine, tomat og basilikum (v)

***
PASTA
Pasta med ragú-sauce fra Napoli

***
HOVEDRET
Kalvefilet med grønpebersauce

***
DESSERT
Nødde Pannacotta med mangocoulis

350 kr. 

3 retter

FORRET
Salsiccia i tomat (italiensk pølse)
Polenta med taleggio fondue ost (v)
Arrostichini grill spyd
Kæmperejer i hvidvinssauce
Crostini med aubergine, tomat og basilikum (v)

***
PASTA
Pasta med ragú-sauce fra Napoli

***
DESSERT
Nødde Pannacotta med mangocoulis

270 kr. 

2 Retter

FORRET
Salsiccia i tomat (italiensk pølse)
Polenta med taleggio fondue ost (v)
Arrostichini grill spyd
Kæmperejer i hvidvinssauce
Crostini med aubergine, tomat og basilikum (v)

PASTA
Pasta med ragú-sauce fra Napoli

175 kr.

 

 

2 Retter

FORRET
Salsiccia i tomat (italiensk pølse)
Polenta med taleggio fondue ost (v)
Arrostichini grill spyd
Kæmperejer i hvidvinssauce
Crostini med aubergine, tomat og basilikum (v)

PASTA
Pasta med ragú-sauce fra Napoli

175 kr.

 

3 Retter
FORRET
Salsiccia i tomat (italiensk pølse)
Polenta med taleggio fondue ost (v)
Arrostichini grill spyd
Kæmperejer i hvidvinssauce
Crostini med aubergine, tomat og basilikum (v)

***
PASTA
Pasta med ragú-sauce fra Napoli

***
DESSERT
Nødde Pannacotta med mangocoulis

270 kr. 

 

 

 

 

 

4 Retter

FORRET
Salsiccia i tomat (italiensk pølse)
Polenta med taleggio fondue ost (v)
Arrostichini grill spyd
Kæmperejer i hvidvinssauce
Crostini med aubergine, tomat og basilikum (v)

***
PASTA
Pasta med ragú-sauce fra Napoli

***
HOVEDRET
Kalvefilet med grønpebersauce

***
DESSERT
Nødde Pannacotta med mangocoulis

350 kr. 

Trattoria sud ApS
Frederiksborggade 27,
DK-1360 København K
Tlf. +45 33110131
Mail: info@trattoria-sud.dk

CVR. NR.  39 33 03 50

Takeaway åbningstider
Tirsdag-lørdag: 16:00-21:00

Fødevarestyrelsens:
Kontrol Rapport

DANSKE BANK:
REG NR: 3409
KONTO: 12557116
IBAN: DK9230000012557116
BIC: DABADKKK

NYHEDSBREV