fbpx

Catering til fødselsdag, reception eller privat fester? Eller bare takeaway?

jun 11, 2019

Velkommen til vores Takeaway and Catering service!
Vores erfarne team vil sørge for, at dine ordrer bliver formidlet, forberedt og leveret til tiden, så de passer til dine nøjagtige ønsker og præferencer. Indpakningen af maden er klar til severing og tager sig flot ud ved ankomsten. Se menu her.

Bestil takeaway eller catering her
I vores catering kan du vælge at nyde vores maden i uformelle og afslappede omgivelser, eller du kan tage det med videre. Vi kan levere mad, kokke, tjenere samt alt service hvis du ønsker. Maden leveres ud af huset efter aftale for min. 10 personer. Takeaway afhenter selv for min. 2 personer.

Maden afhentes hos/leveres fra
Trattoria SUD, Frederiksborggade 27
Bemærk leveringstid kan variere +/- 15 minutter

Levering
fra kr. 250 – i København

CATERING FOR BIRTHDAY, RECEPTION OR PRIVATE PARTIES? OR JUST PLAIN TAKEAWAY?

Welcome to our Takeaway and Catering service!
Our experienced team will make sure your orders are conveyed, prepared and delivered on time to suit your exact wishes and preferences. The wrapping of the food is ready for serving and looks great on arrival. See menu here.


Order takeaway or catering here

In our takeaway and catering you can choose to enjoy our food in informal and relaxed surroundings, or you can take it further. We can provide food, chefs, waiters and all service you wish. The food is delivered out of the house by appointment for min. 10 persons. Takeaway for pick up for min. 2 persons.

Food is collected from / delivered from

Trattoria SUD, Frederiksborggade 27
Note delivery time may vary +/- 15 minutes

Delivery

from DKK 250 – in Copenhagen